Team Nordøstfyn er en realitet.

 

Sæson 2017/2018

Kerteminde og Kølstrup-Rynkeby Håndboldklubs kommende U14-drenge bliver i næste sæson til Team Nordøstfyns U14-drenge. Og vi prøver det samme for U16.

 

Det betyder, at der kommer cirka 8-10 spillere fra Kølstrup-Rynkeby og cirka 12-14 spillere fra Kerteminde Håndbold og bliver forhåbentlig til to U14-drengehold under navnet Team Nordøstfyn. Ja, og hvis alt går vel, så bliver det også til et U16-hold under samme navn.  

 

Vi træner halvdelen af gangene i Nymarkshallen og halvdelen af gangene i Kerteminde Idrætscenter. Og vi spiller også kampe begge steder. Det bør være muligt at blive cirka 20 spillere til hver træning.

 

Derudover kan vi glæde os over, at vi allerede har sikret os mindst tre dygtige trænere: Rasmus Birkholm og Niels Lehrmann (fra KH) og Martin Hansen (fra Køl/Ry), med i fællesskabet.

 

Vi, som nævnt, har også tænkt os at invitere alle U16-drenge, der har lyst til at være med. Da vi håber at blive nok til, at vi også kan lave et U16 drengehold. I første omgang prøver vi at lave flere U14-hold og et enkelt U16-hold til strandhåndbold. Og så håber vi, at alt lykkedes efter sommerferien.

 

Det er helt sikkert, at dette nye samarbejde er begyndelsen på et dejligt fællesskab mellem de to klubber. Og det er helt sikkert, at det vil forøge chancerne for, at vi fremover har både U14-, U16- og U18-hold sammen.

 

Med venlig hilsen

Kølstrup-Rynkeby Håndboldklub

 

Håndboldskole 2017 - Kølstrup Rynkeby

Uge 31

Håndboldskole 2017

Igen i år har vi håndboldskole på programmet, og vi glæder os helt vildt. Tilmeldingen starter onsdag den 1 februar, og der er begrænset pladser, så det er med at være hurtig.

Nærmere info kan ses i PDF versionen, som du kan downloade her under